YRP Başkanı Ergenç, Ankara Saldırısını Kınadı ve Güçlü Bir Türkiye Vurgusu Yaptı   Yeniden Refah Partisi Gevaş İlçe Başkanı Remzi Ergenç, görevi devraldığı günden bu yana seçim atmosferini her an..

YRP Başkanı Ergenç, Ankara Saldırısını Kınadı ve Güçlü Bir Türkiye Vurgusu Yaptı

 

Yeniden Refah Partisi Gevaş İlçe Başkanı Remzi Ergenç, görevi devraldığı günden bu yana seçim atmosferini her an hissettiren bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Altı aylık dönem içinde Türkiye genelinde 973 ilçe arasında en çok üye kaydı yapan 30 ilçe arasında yer almayı başaran Ergenç, bu başarısından dolayı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dan başarı plaketi alarak, partisinin takdirini kazandı.

Aylık divan toplantılarını her ay düzenli olarak gerçekleştiren Ergenç, bu ay basın mensuplarını da davet etti. Divan toplantısı, ilçe koordinatörü Mehmet Oğhan ve parti yönetiminin katılımıyla Ergenç’in başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ile başlayan toplantıda, basına açık bölümde ülkenin gündemi değerlendirildi.

Toplantıya Ankara’daki terör saldırısını lanetleyerek başlayan Ergenç, Ortadoğu’da kan ve gözyaşının dinmesi, masum kadın ve çocukların hayatlarını kaybetmemesi için güçlü bir Türk devletinin varlığına vurgu yaptı. “Arzı Mevut hayallerinin gerçekleşmesi için Ortadoğu’da güçlü bir devletin varlığını istemeyen Siyonist zihniyet, Birinci Dünya Savaşı sırasında Kürtlerin üzerinde yaşadığı toprakları dört parçaya bölme planını başarıyla uyguladı” diyen Ergenç, Türk devletinin bağımsızlığının ve gücünün önemine dikkat çekti.

Ergenç, “Ne zaman tam bağımsız güçlü bir Türk devleti inşa projeleri gündeme gelirse, Misak-ı Milli sınırlarının oluşmasını istemeyen güçler devreye girerek, ülkede terör faaliyetlerini aktif hale getirmektedirler” ifadesini kullandı. Ankara’daki saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Ergenç, yaralılara acil şifalar diledi.

Son olarak, Müslümanların Siyonist Katil İsrail devletinin saldırganlığını iyi okumaları gerektiğini vurgulayan Ergenç, ülke ekonomisi, adil düzen, denk bütçe ve insanca bir yaşam için toplantıya katılanlardan destek istedi. Toplantının basına kapalı kısmına geçmeden önce sözlerini sonlandıran Ergenç, partinin hedefleri doğrultusunda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceklerini belirtti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

İLGİLİ HABERLER

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.