DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’NDE ABBİM VE VGC BİR ARAYA GELDİ 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık ve Yönetimi, Van Gölü..

DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’NDE ABBİM VE VGC BİR ARAYA GELDİ

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık ve Yönetimi, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) Yönetimi onuruna bir yemek düzenledi. Bu anlamlı buluşmada, gazetecilik mesleğinin önemi ve iki derneğin ortak hedefleri üzerine vurgu yapıldı.

ABBİM Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık, toplantının amacının VGC Yönetimi’ni tebrik etmek ve Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlamak olduğunu belirtti.  Başkan Yazlık, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Pazartesi günü işlerin yoğunluğu nedeniyle, Salı gününü daha uygun gördük. Hem bu özel günü kutladık hem de Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi ile bir araya geldik. Orhan Aşan ve ekibine başarılar diliyorum. Şehrimiz için birlikte çalışarak sorunları minimize etmeyi hedefliyoruz” dedi.

VGC Başkanı Orhan Aşan ise, ABBİM Yönetimi’nin nazik daveti ve jesti karşısında teşekkürlerini ileterek, “Gazetecilik mesleğini layıkıyla yapan arkadaşlarımızın haklarını korumak için her daim yanlarında olacağız. Bu anlamlı organizasyon için Başkan Yazlık ve ekibine teşekkür ederi” şeklinde konuştu.

Toplantı, gazetecilik camiasındaki dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koyarken, ABBİM ve VGC’nin ortak hareket etme kararlılığıyla sona erdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

İLGİLİ HABERLER

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.